Andrea Pajuelo, Aida Pera, Arnaud Lehman, Xavier Colell, Adelina Palma i Cecilia Soler són els guanyadors de la primera edició dels Premis als millors Treballs de Final de Grau (TFG) que atorga Caixa d'Enginyers, cooperativa de crèdit de serveis financers i asseguradors. El lliurament dels premis es farà el proper 4 d'octubre, en el marc de la cerimònia de graduació de la promoció 2018-2019 dels graus en Fisioteràpia, Infermeria, Podologia, Logopèdia, Mestre d'Educació Infantil i Administració i Direcció d'Empreses (ADE). Els premis tenen una dotació econòmica de 300 euros i en el cas de Fisioteràpia s'atorgarà un segon premi valorat en 200 euros.

En l'àmbit de les Ciències de la Salut, el premi al millor TFG d'Infermeria ha estat per a Andrea Pajuelo i pel treball titulat "La teràpia de compressió en l'úlcera venosa: maneig per part dels professionals d'infermeria del Centre d'Atenció Primària Sagrada Família de Manresa". El millor treball del grau en Logopèdia ha estat per al d'Adelina Palma titulat "Abordatge de la intervenció logopèdica a infants en edat escolar amb trastorn específic del llenguatge en un context bilingüe". En el cas de Podologia, el premi ha estat per a Cecilia Soler, que va presentar el TFG "Estudi experimental sobre l'eficàcia del calçat i els suports plantars per a la reducció de les pressions i úlceres plantars en pacients diabètics neuropàtics". Finalment, en el cas de Fisioteràpia el primer premi ha estat per a Arnadud Lehman i el TFG "Terapia de espejo (TE) vs realidad virtual inmersiva (RVI) en la reeducación de hemiplejias vasculares de los miembros superiores: protocolo para un estudio piloto". El segon premi ha estat per a Caroline Thomas i el TFG "Efectividad de un programa de rehabilitación usando un plano inestable de tipo MYOLUX MEDIK E-VOLUTION en relación con un programa de rehabilitación para el esguince lateral del tobillo grado II en jugadores de baloncesto aficionados, adultos".

En l'àmbit de les Ciències Socials, el premi dels estudis d'ADE ha estat per a Xavier Colell pel seu TFG "Pla d'empresa per al desenvolupament d'una plataforma web de conciliació d'enviaments per a la e-commerce". El premi al millor TFG del grau en Mestre d'Educació Infantil ha estat per a Aida Pera pel treball titulat "Influència de l'entorn familiar - estils de criança i altres variables - en el desenvolupament de la creativitat infantil".