11 de desembre de 2019
11.12.2019
Regió7
http://www.umanresa.cat/

Assegurances Catalana Occidente dotarà econòmicament els Premis UManresa

Les entitats han signat un any més un conveni segons el qual la companyia manté el patrocini d'un premi a treballs de recerca de Batxillerat

11.12.2019 | 16:41
Luís Estrella de Delàs i Valentí Martínez, signant l'acord

La companyia d'assegurances Catalana Occidente i UManresa han signat un any més un conveni segons el qual la companyia manté el patrocini d'un dels Premis UManresa a treballs de recerca de Batxillerat. L'aportació econòmica es destinarà a reconèixer els millors treballs de recerca de temes de l'àmbit de les ciències de la Salut. Catalana Occidente farà una aportació de 1.000 euros, dels quals 700 es destinaran al primer premi i 300 a un accèssit. La renovació del conveni de patrocini l'han signat Luís Estrella de Delàs, en representació de Assegurances Catalana Occidente, i Valentí Martínez, director general de la Fundació Universitària del Bages.

UManresa ha convocat la dinovena edició dels Premis de Recerca de Batxillerat, que s'adreça a estudiants de segon curs de Batxillerat amb l'objectiu de reconèixer l'esforç d'investigació i recerca que fan aquests joves estudiants, així com l'acompanyament que reben per part dels centres i els tutors. A més de la modalitat de Ciències de la Salut, els premis també reconeixeran treballs de recerca del món de l'economia i l'empresa i de l'àmbit de l'educació. El termini de presentació de treballs està obert fins al proper 17 d'abril de 2020.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook