El campus Manresa de la UVic - Universitat Central de Catalunya ha ajornat la Jornada de Portes Obertes Presencial que estava programada per al proper 17 d'abril. La Universitat ha pres aquesta decisió com a conseqüència de la decisió del Procicat de reinstaurar el confinament comarcal fins al 19 d'abril. La limitació dels moviments a la pròpia comarca dificultava el trasllat de totes les persones de fora del Bages per visitar la Universitat. La nova data de realització de les Portes Obertes serà el dia 29 de maig. La institució ja ha comunicat la nova data a les 153 persones que s'hi havien inscrit.

Per a la jornada de finals de maig, la Universitat mantindrà totes les mesures previstes per prevenir els contagis per COVID-19. Per això només podran visitar les instal·lacions aquelles persones que hagin concertat prèviament la visita i en grups molt reduïts. A diferència d'anteriors edicions, la Jornada de Portes Obertes es farà en horari de matí i de tarda i podrà transcórrer sense concentracions perquè el flux de visitants es distribuirà entre els quatre edificis (FUB1, FUB2, FUB3 i Clínica Universitària). Totes les esperes que s'hagin de fer per demanar informacions addicionals es faran a l'exterior i les entrades i sortides es faran per portes i accessos diferenciats. Un altre dels requeriments que es farà als visitants és que portin una mascareta FPP2, a més de limitar el nombre d'acompanyants a dues persones per estudiant.

A banda d'aquesta Jornada de Portes Obertes, UManresa tornarà a oferir sessions informatives en una edició virtual que es farà el dia 15 de maig. Per inscriure's a les Jornades cal entrar a la pàgina web de la institució i emplenar el formulari. En el cas de les persones de França que estan interessades en els estudis d'UManresa, es mantenen les sessions virtuals previstes per al 17 d'abril i el 14 i 15 de maig.