Unes 300 persones, un 34% més que l'any passat, han participat entre divendres i dissabte, 3 i 4 de març, en la Jornada de Portes Obertes Internacional a UManresa. D’aquestes prop de 300 persones, prop d’un centenar, 94, eren possibles futurs estudiants i la majoria, procedents de França i interessats pels estudis de la Facultat de Ciències de la Salut de Manresa. La Jornada de Portes Obertes Internacional té un format especial per informar el futur alumnat estranger dels requeriments per formalitzar la inscripció a les universitats del sistema català, així com per explicar la metodologia formativa d’UManresa i les innovadores instal·lacions de la Universitat al campus universitari.

La valoració que han fet els visitants ha estat molt bona, de 8,82 sobre 10. Al capdamunt de les valoracions hi ha els espais de simulació del Centre d’Innovació en Simulació (CISARC), seguit de la visita que es fa per totes les instal·lacions i de les aules teoricopràctiques. Pel que fa a com han conegut la Universitat, el 67% afirmen que ho han fet a través de l’efecte boca-orella i per la recomanació d’amics o familiars. La resta, un 18% ho han fet a través de la web i un 15% en una fira. 

UManresa tornarà a obrir portes presencialment el dia 6 de maig. Aquesta serà una Jornada de Portes Obertes adreçada, bàsicament, al futur alumnat del territori català, tot i que també s’aprofita per rebre futur alumnat internacional que no ha pogut assistir a les portes obertes adreçades a alumnat estranger.