Tot viatger somia en unes vacances especials, totes són diferents encara que tenen una cosa en comú: trobar la comoditat i la seguretat a l’hora de passar uns dies en un hotel és el que farà sentir el viatger com a casa.

A la Costa Brava l ’oferta és àmplia com correspon a un destí excepcional, sobretot, en temps d’estiu. La proposta de MedPlaya, una empresa que va ser fundada el 1967 amb la construcció de diversos hotels a Benidorm durant els primers anys, i que, amb el pas del temps, s’ha especialitzat en establiments turístics de platja -de diferents categories-, aposta clarament per la comoditat. Gestiona un total de 16 hotels administrats directament dels quals tres es localitzen a la Costa Brava, dos a Tossa i un a Platja d’Aro, amb els quals cobreixen les necessitats de tot tipus de visitants. Els tres hotels ja estan oberts després d’haver arribat a la fase de normalitat, i ofereixen tots els serveis per trobar aquell tipus de vacances amb les quals, tots, fa mesos que somiem.

MEDPLAYA HOTEL ESMERALDAS

Pensat per als que busquen tranquil·litat i anar al seu aire a la inigualable Tossa.

Ubicat a Tossa de Mar (Girona), aquest establiment destaca pels seus apartaments amb cuina inclosa i self-catering per als clients més independents. Es tracta d’un hotel de caràcter tradicional i molt tranquil.

MEDPLAYA HOTEL MONTERREY

Calma molt a prop de la platja. El lloc ideal per a aquells viatgers que busquen un hotel amb platja a prop.

La tranquil·litat d’ aquest complex hoteler situat a Platja d’Aro (Girona) és ideal per a tot tipus de viatger. Aquest allotjament ofereix una atmosfera relaxada i un tracte familiar a menys de 100 metres de la platja.

MEDPLAYA HOTEL SAN ELOI

Ideal per viure’l en família. Hotel familiar amb amplis serveis per a tot tipus de client.

Aquest aparthotel envoltat de pins mediterranis i desbordant vegetació es presenta com un allotjament adequat per disfrutar amb la família. Situat a Tossa de Mar té una excel·lent ubicació i espai per a vivències familiars. Més informació a www.medplaya.es