És, avui dia, la manera més ecaç de dir-li a la resta d’Europa que les Illes Canàries no només tenen un clima magníc, sinó unes condicions de salubritat per les quals, val la pena visitar-les.

Aquesta projecció de Canàries com a destí “segur” arriba a més de 239 milions de persones d’Europa. I és que, sobre el fet que s’hagin tret les restriccions a Canàries, el president del Govern de la regió, Ángel Víctor Torres, va titllar de “bona notícia” aquest fet. “Volíem tenir oberts els mercats internacionals a 1 de novembre, així que avui és un dia bo per a Canàries, perquè tant el Regne Unit com Alemanya han fet que les illes deixin d’estar entre les zones no recomanables per viatjar”, va explicar.

Gràcies a la bona situació de les illes, les reserves per viatjar van pujar un 88,8% durant la setmana del 19 al 25 d’octubre respecte a la setmana anterior encara que estan un 39,1% per sota de la mateixa dada de l’any passat, segons un informe publicat per TravelgateX. D’acord amb aquestes dades, les illes han acaparat el 32,69% del total de reserves que s’han produït a Espanya, molt per sobre del 20% que van representar durant la setmana del 12 al 18 d’octubre.

Molt afortunades

Si a més del factor seguretat hi afegim les verdaderes raons per visitar les illes, el pla és immillorable. Paisatges volcànics que evoquen el vermell Mart, boscos tan bonics on tot just entretancant els ulls podríem veure Ewoks saltironejant per les copes dels dragos… i bonics taurons balena de dotze metres de longitud buscant les tranquil·les i transparents aigües de les Illes Canàries són alguns dels plans que us proposem i que, sens dubte, faran les delícies del que pot ser el millor viatge de la vostra vida.