1. Hotel Alfonso XIII (Sevilla)

Aquest hotel pot presumir d'haver tingut entre els seus hostes reis i presidents de tot el planeta. El 1928, el rei Alfons XIII el va fer construir perquè fos el millor de tot Europa. Les seves habitacions estan impregnades de l'estil musulmà, andalús i castellà, i algunes de les seves comoditats més interessants són el lloguer de limusines o el servei d'habitacions 24 hores.

2. Majestic Hotel (Barcelona)

Aquest hotel de cinc estrelles situat al cor de la Ciutat Comtal compta amb més d'un segle d'història a l'esquena. Es tracta d'un imponent edifici que amaga 271 habitacions. De totes elles destaquem les Royal Penthouse, que compten amb fins a tres dormitoris, vistes a la Sagrada Família i terrasses amb jacuzzi.

3. Finca Cortesín (Màlaga)

Aquest complex turístic és tan gran com impressionant. Es divideix en 67 suites disseminades per un terreny amb més de 23.000 metres quadrats de jardins. Compta també amb spa, club de platja i un vast camp de golf. Per si fos poc, el restaurant ha sigut guardonat amb una estrella Michelin.

4. Sant Francesc (Palma de Mallorca)

Una casa-palau del segle XIX amaga el que avui dia és un hotel elegant i avantguardista. Les seves habitacions es divideixen en set categories, sent la més luxosa la suite Sant Francesc, amb balcons francesos i frescos restaurats. L'hidromassatge a l'aire lliure o el pati mallorquí són només algunes de les seves particularitats.

5. Hotel Illa d´Or (Mallorca)

La seva ubicació no podria ser més idònia, ja que està flanquejat per la Cala de Sant Vicenç, la península de Formentor i el port de Pollença. Tranquil·litat i comoditat són els dos grans compromisos d'aquest complex, que inclou la possibilitat de practicar esports de muntanya a la serra de Tramuntana.

6. Iberostar Sábila (Tenerife)

Es defineix a si mateix com «un oasi de tranquil·litat a la terra de l'àloe». És un hotel de cinc estrelles avantguardista i amb fort compromís per l'ecologisme. Els seus visitants tenen set cuines especialitzades a la seva disposició, així com una platja de sorra just al davant. Totes les seves habitacions són lliures de plàstics d'un sol ús.

7. Hotel Aire de Bárdenas (Navarra)

El meravellós Parc Natural de les Bárdenas Reales acull un singular hotel. Totes les seves habitacions són mòduls de disseny modern, escampats per un camp de blat i complementades amb bombolles a manera de dormitori. Gràcies al seu innovador concepte arquitectònic, ha rebut premis per tot el planeta.

8. Gran Hotel Sol y Mar (Alacant)

Situat a Benidorm, aquest hotel es defineix a si mateix com a «inusual». Tot just arribar-hi, els hostes de les seves suites més selectes són obsequiats amb una ampolla de Moët & Chandon i una safata de fruita. D'igual manera, compten amb banyera d'hidromassatge i una carta només per elegir el tipus de coixí.

9. Barceló Torre de Madrid (Madrid)

Aquest hotel urbà és considerat com un dels més luxosos de tot Espanya. ¿El motiu? Les seves habitacions de més categoria estan equipades amb dutxes d'efecte pluja, llits king size i fins i tot escriptoris de treball. El seu bufet B-like eat, un dels tres espais gastronòmics amb què compta, és una aposta per l'alimentació sana i orgànica.

10. Barceló Teguise Beach (Lanzarote)

Situat a l'illa volcànica de Lanzarote, aquest complex permet practicar una àmplia gamma d'esports que van des del submarinisme fins a la pesca. A més, a les seves habitacions amb terres de marbre podem trobar xemeneia i jacuzzi. Els seus hostes són complimentats amb unes sorprenents vistes a l'oceà Atlàntic des de la seva piscina infinita