Existeixen molts bons hotels per passar moments de passió al nostre país. Habitacions sexis, màgiques, càlides i romàntiques que es posen a la nostra completa disposició per disfrutar d’una escapada amb la nostra parella. No existeix millor manera de mostrar els nostres sentiments que disfrutant d’una nit especial junts...

Romàntics i dolços

Aquestes propostes són per a aquells que busquen que l’amor estigui a flor de pell i l’ambient sigui màgic.

Hotel Ciutat de Girona. Situat en una de les ciutats més romàntiques d’Europa, aquest hotel de Girona compta amb habitacions decorades de forma romàntica. És possible sol·licitar flors, fruita, cava i bombons per a una estada única i inoblidable. I a més, perquè l’estada sigui encara més especial, és possible contractar una de les passejades en globus que ofereix l’hotel.

Hotel boutique La Serena. Es troba al casc antic d’Altea, i es tracta d’un hotel boutique on la pau i el descans predominen, però sense oblidar l’ambient més romàntic i càlid. Compta amb habitacions amb banyera integrada, i a les nits és possible disfrutar d’un sopar a la terrassa sota la llum de la lluna.

Hotel Casa 1800. Despertar amb vistes a la Giralda i a la Catedral de Sevilla és possible en aquest hotel situat al barri de Santa Cruz. Un lloc emblemàtic, amb elegants habitacions i preciosos patis andalusos. La decoració és pròpia d’una casa-palau, ja que es conserven elements arquitectònics originals. A més, compta amb habitacions amb terrassa i banyera d’hidromassatge privada.

Hotel W de Barcelona. Un dels més especials del nostre país, ja que compta amb unes espectaculars vistes del mar Mediterrani. Destaca per la seva singular façana i les seves habitacions amb finestrals panoràmics. Les habitacions tenen llits king size, ideals per disfrutar de la passió. També és possible elegir suites amb terrassa i jacuzzi exterior privat. I, a més, a la planta 26 existeix un restaurant amb piscines infinites i música en directe, perquè disfrutem d’un còctel amb la nostra parella.

Hotel rural Las Nubes. A Albalate de Zorita, Guadalajara, es troba aquest hotel ecològic amb 260 hectàrees de terreny. Els amants de l’ambient rural poden disfrutar d’una experiència única dormint a les seves coves bioclimàtiques, que tenen jacuzzi i terrassa privada.