Els dissenyadors Domenico Dolce i Stefano Gabbana han posat a la venda la seva luxosa vil·la de l'illa de Stromboli, a la mar Tirrena, per uns cinc milions d'euros. La propietat és troba a l'arxipèlag de les illes Eòlies, i la seva decoració porta el segell inconfusible de la parella de creadors.

La casa disposa de set dormitoris amb vista al mar i nou banys. Cada suite té un color propi i en la decoració és combinen objectes refinats produïts per artesans locals amb peixos antics i tèxtils dissenyats per Dolce & Gabbana. Els banys tenen revestiments de pedra de lava.

Després de 20 anys junts, Dolce i Gabbana és van separar el 2005, però continuen sent amics íntims. La parella solia passar els estius a la vil·la, i organitza festes per als seus amics més que famosos. Al jardí s'han arribat a rodar anuncis de la firma, com el del perfum que va promocionar l'actor britànic Colin Farrell el 2015. L'habitatge està envoltat pel mar i a prop del volcà Iddu, nom popular de Stromboli.

A la mansió, de 500 metres quadrats, només s'hi arriba amb vaixell o helicòpter, ja que és al capdamunt d'una roca, amb vistes al mar i a l'imponent volcà que domina tot l'illot. El magnetisme de l'illot i la ubicació de la casa, que ofereix completa discreció, també han atret celebritats internacionals pròximes als dissenyadors que hi han passat les vacances d'estiu durant anys. Com el duo ha explicat a Il Corregués della Sàrria, la casa sempre ha estat «un constant anar i venir» d'amics. Naomi Campbell, assídua a la vil·la, hi va aprendre a nedar. «Ella només surava i res més. No tenia por i va ser fàcil. Amb tres dies n'hi a haver prou, al principi era maldestra, però després es va deixar portar», recorden els dissenyadors al diari italià. També expliquen que Tom Cruise demanava fer cada dia una excursió diferent i que Madonna parlava amb Iddu, el nom amb què els locals coneixen al volcà, molt actiu.