Descobrir vins escumosos i caves amb sensacions úniques és la proposta d'aquesta setmana de El Petit Celler, on hi trobaràs varietat i qualitat.

Serral del Vell Recaredo

Històric Brut de Bruts elaborat amb el raïm Xarel·lo i Macabeu, procedents de la finca del Serral Vell en cultiu ecològic i biodinàmic. Una llarga criança de més de vuit anys, fa d'aquest Corpinnat un subtil escumós.

Esplendor Vardon Kennett

Pinot Noir, Chardonnay i Xarel·lo de vinyes en alçada, buscant el costat fresc de raïm, meticulosament seleccionades per mostrar un escumós amb aromes delicades de fruita fresca i cítrics amb un pas llaminer, elegant i persistent.

Oriol Rossell Reserva de la Propietat

El cava més personal del celler, selecció de les vinyes més velles i de cultiu ecològic. Base de Xarel·lo més l'aportació de la Macabeu i la Parellada, llarga criança que fan d'aquest un cava suau i complex.

Mont Ferrant Agustí Vilaret Gran Reserva Extra Brut

Elogi a qui va fer les Amèriques abans d'instal·lar-se a Blanes on va fundar la històrica cava. La seva base de Chardonnay i els seus nou anys de criança, li donen profunditat aromàtica i volum en el seu pas per boca.

Agustí Torelló Kripta

Una ampolla exclusiva, inspirada en les àmfores romanes, que conté un vi únic de les vinyes més velles del Penedès, de Macabeu, Xarel·lo i Parellada. Amb una criança mínima de cinc anys, el vi mostra la màxima expressió de les varietats autòctones del territori amb elegància i complexitat.

Gramona Celler Batlle

Artesania en estat pur. Des de la vinya, treballat en agricultura biodinàmica, fins el segell lacat de forma manual, fa que cada ampolla sigui única. El vi reposa en rima durant 120 mesos aconseguint un gran equilibri entre maduresa i frescor i una bombolla fina i fundent que dóna sensació de plenitud.

Si tens curiositat per conèixer aquests vins escumosos o caves els pots trobar a la botiga on line de El Petit Celler. Esperem que t'agradin!