Dissabtes d'agost especials per a Regió7. Des del dia 1 d'agost, i durant tots els dissabtes del mes, Regió7 portarà encartat el diari El Periódico en la seva edició en català. El lector del diari de la Catalunya Central comprarà els dos diaris al mateix preu que fins ara, 2,50 euros, els dissabtes.

Durant aquest mes, que per a molts ciutadans coincideix amb el període de vacances, els lectors habituals d'aquest diari podran gaudir de la lectura complementària del rotatiu barceloní, una de les capçaleres de referència a Catalunya i a l'Estat.

Regió7 pertany al grup Prensa Ibérica, com també El Periódico, circumstància que ha fet possible aquesta promoció conjunta de dues capçaleres i dues empreses diferents dins el mateix grup editor. El Periódico té una edició en castellà i una altra en català: aquesta segona és la que es repartirà amb Regió7 els 5 dissabtes del mes d'agost. Es tracta d'una acció de suport entre mitjans que, en principi, neix limitada a aquest període de temps.

Regió7 i El Periódico són ambdós diaris nascuts en els primers anys de democràcia després de la mort de Franco. Comparteixen aquesta aparició en un moment en què la societat civil i la cultura demanava mitjans democràtics i oberts, que fessin una informació rigorosa i que fossin un reflex de la pluralitat d'un país que recuperava els valors de la llibertat individual i col·lectiva.

Fins ara, però, no havien compartit la presència al quiosc.