06 de agost de 2020
06.08.2020
Regió7

No et quedis sense la mascareta de Sant Jordi amb el drac i la senyera que t'ofereix Regió7

L'article és reversible, amb la senyera en una banda i el drac a l'altra

06.08.2020 | 10:00
Exemplar de la mascareta oferta per Regió7

El dijous 23 de juliol, coincidint amb la nova data de Sant Jordi fixada després que s'hagués de suspendre la celebració a l'abril, Regió7 va posar a disposició dels seus lectors i subscriptors una mascareta higiènica reversible. Si et vas quedar sense, ara la pots adquirir per 7,95 euros amb la compra de l'exemplar del diari Regió7 del dia, a les oficines ubicades al carrer de Sant Antoni Maria Claret, 32, de Manresa, de dilluns a divendres de 9 a 13 hores. Per a més informació truqueu al telèfon 93 877 22 33.

Per una cara és de color groc amb un drac negre i la senyera al costat, i per l'altra cara és tota negra i amb la senyera al costat. La talla és única i és la d'adult: 22x15.

La mascareta és reutilitzable, antibacteriana i hidròfuga. Per tant, es pot rentar a 35ºC, això sí, amb un màxim de 85 rentades. És un article d'alta qualitat 100% microfibra polièster amb doble capa transpirable. A més, és un producte de proximitat, ja que està fabricada al Moianès, concretament a l'empresa Fuli & C de Santa Maria d'Oló.

La mascareta és un element que sempre ha d'anar amb nosaltres. Pel carrer se'n veuen de molts tipus però no totes protegeixen com cal. La mascareta que ofereix aquest diari compleix la norma especificada a l'UNE 0065, publicada a l'abril per les autoritats sanitàries per tal de garantir la màxima seguretat als usuaris que n'adquireixin una.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook