La família de cerveses 1906 es manté al capdavant del rànquing de les millors cerveses del món en obtenir la màxima puntuació i les medalles d'or en el World Beer Challenge, segons va informar ahir la cervesera gallega Hijos de Rivera. D'aquesta manera, la gamma prèmium d'Estrella Galícia escala posicions en aquesta classificació de cerveses britànica de prestigi internacional que cada any analitza i puntua centenars de referències.

Tant la 1906 Reserva Especial com la 1906 Red Vintage i la cervesa Lager negra 1906 Black Coupage obtenen els 100 punts màxims que les situen al capdavant del rànquing 2020.

El World Beer Challenge és un certamen que anualment classifica centenars de cerveses de tot el món sobre la base del criteri d'experts del sector a nivell internacional que reconeixen així paràmetres de qualitat i de sabor. En aquesta edició han participat 355 cerveses de les quals 56 han estat guardonades amb alguna medalla.

A més d'aquests guardons, 1906 ha obtingut reconeixements internacionals en els últims anys en certàmens com els European Beer Star, Craft Beer Awards i World Beer Awards, entre altres.