Regió7 posa a la disposició dels seus lectors i subscriptors una nova promoció destinada als amants de la cuina. Un conjunt de tres paelles de gran format d'alumini forjat de la marca Inoxibar.

El conjunt consta de tres paelles de gran capacitat: 24, 26 i 28 centímetres. Tota la gamma de parament disposa d'unes característiques que fan que sigui una perla més d'una gran col·lecció 'premium'. El mànec d'imitació de fusta i les seves línies de disseny estilitzades fan que les peces tinguin un estil modern i minimalista alhora. Estan fabricades amb alumini forjat i disposen d'un fons difusor que reparteix de manera uniforme la temperatura pel centre i els costats. Aquesta combinació ofereix una cocció perfecta i uniforme.

Per dins tenen dues capes de material antiadherent, lliure de PFOA amb un acabat homogeni que es tradueix en una longevitat de materials sense precedents. El seu ús és apte en qualsevol font de calor, ja sigui gas, inducció o vitroceràmica.

La tapa de vidre és adaptable per a paelles de 26, 28 i 30 centímetres i té un preu de 12,95 euros.

Els lectors del diari Regió7 poden adquirir el conjunt de tres paelles de gran format d'alumini forjat per 36,90 euros i els subscriptors, a un preu de 34,90 euros. Les paelles es poden comprar, a les oficines del diari, al carrer de Sant Antoni Maria Claret, 32, de Manresa.