Regió7 posa en marxa una nova promoció per als seus subscriptors i lectors. Es tracta d’un cofre regal de The Ritual of Ayurveda, un lot de productes aromàtics i relaxants basats en la rosa de la Índia i l’oli d’ametlles dolces.

Aquest preciós cofre de regal de The Ritual of Ayurveda, és el detall perfecte per a un amic, un familiar o per a donar-te un capritx. Conté una escuma de dutxa de 200 ml, un exfoliant corporal de 125 g, una crema corporal de 70 ml i un sabó de mans de 300 ml.

Viure en equilibri és el principi de l’Ayurveda, la ciència de la vida. Aquesta creença ancestral de la Índia busca el benestar i l’equilibri mitjançant la nutrició i la neteja d’energies. La col·lecció The Ritual of Ayurveda ha estat dissenyada seguint aquesta filosofia i t’ofereix productes luxosos per trobar l’equilibri entre el cos, la ment i l’ànima.

A més, pots donar-li una segona vida al teu cofre de regal i usar-lo com caixa per guardar fotos, cartes o records.

Els lectors i subscriptors del diari Regió7 poden adquirir el cofre regal The Ritual of Ayurveda al preu de 27,90 euros. Es pot comprar a les oficines del diari, al carrer de Sant Antoni Maria Claret, 32, de Manresa.