Conservar bé els aliments, ja sigui per mantenir-los a la nevera o, més encara, per traslladar-los i consumir-los, per exemple, a la feina, s'ha convertit en una necessitat. I els recipients hermètics constitueixen la millor solució. Sobretot si són de vidre.

A partir de d'avui, Regió7 oferirà un conjunt de cinc recipients hermètics de vidre de borosilicat.

Aquests recipients són més resistents, més saludables i més nets que les carmanyoles de plàstic. En ser de vidre de borosilicat, aguanten fins a 400 graus de temperatura, i són ideals per introduir al microones i al rentaplats. I al forn, només el recipient. També es poden introduir al congelador o a la nevera, ja que són resistents fins a -20 graus de temperatura.

Aquests recipients son més saludables perquè no desprenen partícules ni absorbeixen olors ni sabors. I queden més nets perquè el vidre no es tenyeix amb els aliments. El conjunt consta de cinc recipients de grandària: 340 ml, 570 ml, 690 ml, 1000 ml i 1520 ml.

La tapa conté una vàlvula especial que permet introduir-los al microones i evitar haver de canviar de recipient per escalfar. A més, són completament hermètics gràcies a la tapa amb quatre punts de tancament.

Els lectors i els subscriptors del diari Regió7 poden adquirir el conjunt de cinc recipients hermètics de vidre de borosilicat al preu de 19,90 euros. Es poden comprar a les oficines del diari, al carrer de Sant Antoni Maria Claret, 32, de Manresa.