Regió7 posa a la disposició dels seus lectors el llum d’emergència de la marca Osram, un dispositiu de seguretat que ja podrà utilitzar-se a partir del mes de juliol, però que serà obligatori portar en els vehicles a partir del 2026.

El llum d’emergència Osram està homologada segons la normativa V16. Un dels seus avantatges és que no és necessari baixar del vehicle per a instal·lar-la, ja que pot fixar-se en el sostre del vehicle a través de la finestreta. Gràcies a això s’evitarà que els conductors hagin de sortir del vehicle en cas d’avaria, evitant el risc d’atropellament.

El llum d’emergència V16 és un dispositiu lluminós de senyalització de perill que genera un tipus de llum d’advertència giratòria i intermitent de color ambre. Gràcies a la funció magnètica pot fixar-se còmodament en el sostre del cotxe.

Aquest sistema utilitza tecnologia led i funciona amb una pila de 9 Volts inclosa. A més, és resistent als cops i a l’entrada d’aigua o pols.

Els lectors del diari Regió7 poden adquirir el llum d’emergència V-16 al preu de 21,95 euros i els subscriptors ho poden fer per 19,95 euros. Es pot comprar a les oficines del diari, al carrer de Sant Antoni Maria Claret, 32, de Manresa. L’horari és de dilluns a divendres, de 9 a 13 h, i de 16 a 18 h.