És possible seguir la dieta durant l'estiu i, a més, potenciar el color de la nostra pell. T'expliquem quins cinc grups d'aliments has d'introduir en la teva dieta perquè t'ajudaran a cuidar la línia i a preparar la pell per al sol. Això et permetrà aconseguir un morè natural envejable, a causa de les seves propietats que contribueixen a l'activació de la melanina, el pigment encarregat de donar color al teu cos.

Si vols aconseguir aquest objectiu amb èxit, aquí t'expliquem quins 5 grups d'aliments t'ajudaran a incrementar de manera natural els teus nivells d'aquesta substància i així aconseguir un bronzejat bonic i durador de manera natural i progressiva:

  1. Els betacarotens. Un clàssic que mai falla. Aquest nutrient es troba present en verdures i fruites de color vermell, taronja i groc. Dins d'aquest grup, i més enllà de les pastanagues, ressalten aliments com el tomàquet (perfecte per a prendre en forma de gaspatxo o 'salmorejo'), els espinacs, la carabassa o els pebrots. Per notar els seus efectes, et recomanem incloure'ls en la teva dieta 15 dies abans de l'exposició al sol.
  2. Aliments rics en Omega 3. Aquest àcid present en el peix blau, les llavors, la fruita seca o l'alvocat t'ajudarà a activar la melanina i a protegir la teva pell dels efectes nocius de les radiacions UV.
  3. Vitamina C. La vitamina C, a més de ser un potent antioxidant i prevenir l'envelliment de la nostra pell, és un altre dels grans aliats en la cerca del bronzejat perfecte. Pots trobar-ho en aliments com el kiwi, la taronja, els fruits vermells, el bròquil o la coliflor.
  4. Minerals. Aliments rics en minerals com el seleni, el zinc, el sofre o el magnesi són clau a l'hora d'aconseguir un bronzejat bonic i durador. El seleni, podem trobar-lo en el cogombre, els musclos o l'all. Per part seva, la resta de minerals podràs trobar-los en el marisc, els llegums, el rovell d'ou o les cebes.
  5. Vitamina B. Finalment, no has de deixar de costat aquells aliments com la carn, els ous o els lactis, rics en aquesta vitamina que, a més d'ajudar al teu morè, millora les funcions cel·lulars i, per tant, l'aspecte del cabell i de la pell.