Als consumidors els toca la pera anar al supermercat tot esperant trobar-se un producte i descobrir, un cop allà, que no n'hi ha. I el pitjor, que ja no el tornaran a fer. Això és el què els ha passat a clients de Mercadona, que han descobert que la companyia ha retirat del mercat un dels seus productes estrella: l'hummus, venut en format gran.

Aquesta decisió ha generat forces missatges a les xarxes socials, on alguns usuaris fins i tot han mostrat missatges d'indignació i han avisat que canviarien de supermercat de confiança. Altres, han reaccionat amb alleujament, ja que el que ha retirat la cadena valenciana és, en realitat, el format familiar. És a dir, no és que hagi tret de les seves prestatgeries el producte, sinó que ha deixat de vendre el seu format gran, el de 480 grams.

Mercadona continua venent el producte de 240 grams, segons està explicant la cadena a diversos usuaris que es queixen des de finals de desembre de la retirada d'aquest aliment, un puré fet a base de cigrons, oli de gira-sol, pasta de sèsam, suc de llimona i conservants. «Sentim indicar-te que ja no tenim el format gran. Ara disposes de l’hummus de 240 g al mateix preu/kg que el format familiar», han anat repetint a través del seu compte de Twitter als clients que els han anat preguntant sobre aquesta retirada.