A l’estiu és temps d’excursions o simplement passar un dia a la platja o piscina, per això és important pensar com mantenir en perfectes condicions els aliments i begudes durant llargues jornades de calor.

Regió7 posa a la disposició dels seus lectors i subscriptors una pràctica motxilla nevera portaaliments de la marca Jata de 20 litres de capacitat.

Per a assegurar que els aliments i begudes es mantinguin frescos, aquesta motxilla nevera disposa d’una làmina interior d’alumini aïllant. Els seus materials estan lliures de tòxics i eviten la propagació de bacteris, per la qual cosa es pot guardar el menjar amb confiança. També és fàcil de netejar, ja que n’hi ha prou en passar un drap humit. La seva capacitat total és de 20 litres, amb unes mesures de 27 x 21 x 38 cm, i disposa de tres butxaques exteriors.

La motxilla llueix un disseny modern i elegant. Per a una millor comoditat disposa d’unes corretges ajustables i una nansa per transportar-la. També disposa d’una cinta elàstica.

Els subscriptors de Regió7 poden aconseguir la motxilla nevera a un preu de 19,95 euros, i els lectors per 22,95 euros.

Ja es pot adquirir a les oficines del diari, al carrer de Sant Antoni Maria Claret, de dilluns a divendres, de 9 a 13 h, i de 16 a 18 h. Els mesos de juliol i agost, l’horari de recepció serà de 9 a 13 h.