La seguretat tecnològica és cada dia més important en les nostres vides, perquè estem sempre connectats a dispositius electrònics i cal ser molt acurats.

Per això Regió7 posa a la venda un targeter amb sistema antifrau en la qual es pot portar fins a sis targetes de pagament diferents, amb tota la tranquil·litat del món.

La cartera disposa de protecció RFID que evita que copiïn les targetes de crèdit i de dèbit mitjançant lectors sense cables i contactless. Es tracta d’un sistema de seguretat que protegeix davant la tecnologia d’identificació per radiofreqüència, que permet pagar amb només acostar la targeta el datàfon. Una forma de pagament molt pràctica, però que fa possible que un estafador pugui robar-nos amb només acostar un terminal.

El targeter disposa d’un sistema lliscant mitjançat gallet que mostra les targetes de manera escalonada i permet visualitzar-les de manera fàcil i ràpida.

El targeter té un doble compartiment per guardar la documentació. A més, incorpora un clip per subjectar els bitllets.

Gràcies a les seves dimensions (10 x 7 x 2 cm) el targeter no ocupa espai.

Els subscriptors de Regió7 poden aconseguir el targeter antifrau a un preu de 16,90 euros, i els lectors per 18,90 euros.

Ja es pot adquirir a les oficines del diari, al carrer Sant Antoni Maria Claret, 32, de dilluns a divendres, de 9 a 13 hores.