Una de les receptes més desitjables a l’estiu és l’amanida d’arròs, pel seu bon gust i també perquè ens permet descansar de l’encara més útil amanida de pasta. A continuació, et presentem una recepta ràpida i fàcil per cuinar amanida d’arròs a casa, pas a pas.

Ingredients (quatre persones)

  • 250 grams d’arròs cuit (o arròs en gotets precuinats)
  • Un pot d’olives farcides d’anxova o pebrot vermell
  • Tres tomàquets d’amanida o una capseta de tomàquets cherry
  • Tres llaunes de tonyina en llauna
  • Vuit bastonets de cranc
  • Oli d’oliva verge extra
  • Vinagre
  • Sal

Preparació

  • Coem l’arròs i el reservem en un bol gran.
  • Tallem el tomàquet, les olives i els bastonets de cranc i ho afegim tot al bol juntament amb la tonyina, que haurem tret de la llauna prèviament.
  • Amanim al gust amb la sal, l’oli d’oliva i el vinagre.
  • ¡Llest! Ja pots disfrutar de la teva amanida d’arròs estiuenca. Com a opció, també podem provar d’afegir-hi gambes pelades, blat de moro o ou dur, segons els gustos dels comensals.