Cada vegada són més els que es comprometen amb un consum responsable de l’energia també en les accions quotidianes del seu dia a dia. L’estalvi energètic expandeix així les seves fronteres a nous sectors com el de la bellesa i la cura dels cabells, en el qual l’eficiència dels aparells utilitzats ha passat a jugar un paper fonamental.

L’assecador iònic Rowenta Elite model look, amb una potència de 2.400 W, disposa de tecnologia d’eficiència energètica que permet estalviar fins al 20% d’energia amb la màxima potència.

El dispositiu, de petites dimensions i molt fàcil de transportar, destaca així mateix per incorporar tecnologia iònica, que proporciona grans avantatges com una assecada molt més ràpida i elimina a més l’electricitat estàtica.

L’opció perfecta per aconseguir una assecada totalment professional de manera còmoda i eficient que Regió7 posa ara a disposició de tots els seus lectors i subscriptors.

L’assecador disposa de sis ajustaments de temperatura i velocitat, a més d’un generador de ions que redueix l’encrespament. El difusor permet obtenir uns rínxols ben definits i un pentinat perfecte i el concentrador de 10 mm proporciona un gran nivell de precisió.

El preu de l’assecador Rowenta és de 29,99 euros.

Ja es pot adquirir a les oficines del diari, al carrer Sant Antoni Maria Claret, 32, de dilluns a divendres, de 9 a 13 i de 16 a 20 h.