Dates excepcionals

Canvis a Mercadona: aquests són els horaris d’obertura del desembre i el Nadal

Supermercat Mercadona de Parets del Vallès

Supermercat Mercadona de Parets del Vallès / ELISENDA PONS

Alexandra Costa

Si ets dels que deixa el cistell de consum per a última hora, això t’interessa. Perquè conèixer els horaris comercials dels supermercats durant el desembre i, sobretot, el Nadal, et pot salvar d’una de grossa. És millor prevenir i tenir el menjar necessari per posar a taula aquestes dates tan assenyalades, en lloc de trobar-te la persiana de l’establiment abaixada. Mercadona ja està informant els seus clients dels nous horaris d’obertura de les pròximes setmanes, així que pren nota.

Dependrà de la comunitat autònoma on vius i Catalunya és una les que té una data excepcional. Segons la llei vigent de comerç, serveis i fires de la Generalitat de Catalunya, tot establiment comercial haurà d’estar tancat el diumenge 25 de desembre. És lògic, és Nadal.

A més, s’hi ha d’afegir el dilluns 26 de desembre, perquè se celebra Sant Esteve. De fet, les úniques comunitats autònomes on Mercadona obrirà el 26 de desembre seran Galícia, el País Valencià i Ceuta. Els dies feiners, l’empresa manté intactes els horaris d’obertura: obrirà de 9 hores a 21 hores, fins i tot el 23 de desembre, que és la nit de Nadal.