Ikea és sinònim de mobles que pots muntar tu sol per donar-li un aire escandinau a casa teva, però l’oferta de la cadena sueca va molt més enllà. També ofereix altres articles per decorar la llar o productes que poden fer la vida més senzilla.

Una d’aquestes últimes novetats està arrasant no només pel que suposa d’ajuda per a la llar, sinó pel seu preu. Es tracta d’un producte que sol costar uns 100 euros i a Ikea només en val 5.

Es tracta de la línia de carregadors sense fil per a tota mena de dispositius mòbils. Un dels més destacats és el model Livboj, que, amb el seu preu de saldo, està generant tota mena de reaccions dels consumidors a les xarxes socials.

El disseny del carregador sense fil Livboj és circular i està disponible en blanc i en negre. Es pot col·locar sobre qualsevol superfície i carregar els dispositius sense haver d'estar pendent de cables i endolls. Per carregar el mòbil només cal posar-lo a sobre del carregador. Per alimentar el carregador podem utilitzar un cable USB o un adaptador.

Ikea també té a la venda altres carregadors sense fil, com el Nordmärke, que val 9 euros i està disponible en verd, en rosa i en negre.