Regal ideal

L’edredó de Carrefour rebaixat de preu que està arrasant en aquestes dates

fachada-carrefour

fachada-carrefour / periodico

Álex Felices

El mes d’octubre i bona part del novembre ens han enganyat i hem pensat que podíem passar sense tapar-nos com cal al llit. Ara, quan acaba de començar l’hivern, el fred ja colla de valent i ens adonem que necessitem un bon edredó.

Les grans cadenes de supermercats, conscients d’aquesta necessitat, ja proveeixen d’un ampli ventall de mantes, edredons, bates i pijames per resistir la cruesa de l’hivern. Carrefour estrena una atractiva novetat: un edredó que temptarà més d’un.

Aquest edredó, amb disseny de ‘Fantasia’, està elaborat amb microfibra. Les seves mesures són ideals per escalfar un llit de matrimoni: 200 x 220 cm.

Carrefour ha rebaixat el producte, que es pot comprar a la botiga o per internet al preu de 13,90 euros.

La decoració i el disseny de l’edredó (estampat amb flors blanques) fan innecessari tapar-lo amb una funda. El polièster aporta la calor necessària, que farà que molts matins no vulguis sortir del llit.

Es recomana rentar l’edredó a una temperatura màxima de 40 graus sense utilitzar blanquejants. Si segueixes aquestes indicacions, et durarà anys. Un regal ideal per a aquest Nadal.