Millora el descans amb el farcit nòrdic i el coixí de viscoelàstica de Regió7

Lectors i subscriptors poden adquirir-los a les oficines de Regió7

El farcit nòrdic i el coixí de viscolàstica es pot escollir entre dues mides

El farcit nòrdic i el coixí de viscolàstica es pot escollir entre dues mides / REDACCIÓ. mANRESA

REDACCIÓ. MANRESA

Regió7 t’ofereix un farcit nòrdic de qualitat de 300 g/m2 de la maca Privata amb el qual combatre les baixes temperatures nocturnes. El seu disseny repuntat impedeix que el farciment llisqui mentre dorm, per la qual cosa podrà descansar còmodament durant tota la nit.

El seu farcit de fibra buida siliconada facilita la transpirabilitat i manté la temperatura corporal correctament. A més, podrà rentar-lo fàcilment a la rentadora. El seu poc pes i el tacte de pètal, molt suau i lleuger, farà que agafi el son ràpidament. A més, és hipoal·lergogen, ideal per a evitar al·lèrgies.

Quan deixi enrere el fred hivernal i comencin de nou a pujar les temperatures, el seu fàcil maneig li permetrà plegar-lo còmodament i guardar-lo per a la tardor següent.

El farcit nòrdic es pot escollir entre dues mides: per a llit de 150 cm o per a llit individual de 90 cm.

Coixí de viscoelàstica

Per a tenir un son reparador, Regió7 també ofereix un coixí 100% de viscoelàstica Confort Nature. La funda amb tractament d’aloe vera ofereix les propietats positives d’aquesta planta per a garantir un descans de qualitat.

El coixí de viscoelàstica alleuja la pressió, s’adapta al clatell i recupera la seva forma inicial després d’aixecar-se. El coixí és transpirable gràcies a la viscoelàstica en flocs que facilita la circulació de l’aire en el seu interior. Es pot escollir entre dues mides: una de 70 cm, per a llits dobles; i una altra de 90 cm, per a llits individuals.

Els lectors del diari Regió7 poden adquirir el farcit nòrdic de 150 cm al preu de 32,90 euros, i el de 90 cm, per 26,90 euros. El coixí de viscoelàstica de 70 cm es pot adquirir al preu de 19,90 euros, i el de 90 cm per 21,90 euros.

Es pot comprar a les oficines del diari, al carrer de Sant Antoni Maria Claret, 32, de Manresa, de dilluns a divendres, de 9 a 13 i de 16 a 18 h.