El tiquet en versió paper pot tenir els dies comptats pels clients de Mercadona que ho desitgin. La cadena de Juan Roig ofereix en algunes comunitats autònomes rebre el tiquet de compra en el correu electrònic. Aquesta és l'opció preferida per molts consumidors que ja ho han sol·licitat en altres comerços i que ho prefereixen per la comoditat que aporten.

És molt simple: només s'ha de fer el pagament amb targeta i, automàticament, es rebrà el tiquet en el correu electrònic. Aquesta funció, a la vegada, permetrà guardar informació sobre totes les compres que es fan en el supermercat.

Com activar la funció

Per tal d'activar la funció només has de fer la compra en un establiment de Mercadona i el caixer et preguntarà si vols activar aquesta funció. Si acceptes, et demanarà el número de telèfon mòbil. Seguidament, rebràs un missatge de Whatsapp on se't demanarà l'adreça de correu electrònic.

Actualment, altres supermercats com Lidl o el Dia ja fa temps que ofereixen aquesta funció. I altres empreses del sector 'retail' com Zara, Bershka, Pull and Bear o Decathlon, també. En aquests establiments només hem de presentar la targeta client per tal de poder veure el tiquet en l'aplicació de cada botiga.