L'arribada de Setmana Santa ens porta a recuperar els grans clàssics d'aquestes dates i, entre ells, no pot faltar una de les tradicions més especials, les 'torrijas'.
És temps de recuperar la recepta més tradicional de la família o d'innovar amb noves formes de preparació d'aquest dolç aliment, que serveix tant per menjar durant l'esmorzar, el berenar o com a postres.
Si vols preparar 'torrijas', però no disposes de temps, et portem la solució: una recepta per cuinar-les utilitzant un microones i que quasi no et portarà temps i et permetrà degustar-les amb tot el seu sabor.
No et perdis ni un detall dels passos que t'ajudaran a ser el millor amfitrió d'aquesta Setmana Santa amb el dolç més típic, ple de tradició i de sabor.
Ingredients:
- Pa (dur)
- 1 ou
- 250 ml de llet amb llimona i canyella
- 30 g de sucre
- 5 g de mantega
Preparació:
- Posa a escalfar un cassó amb llet, canyella i la ratlladura de la llimona
- En un bol, bateig els ous i afegeix el sucre
- Talla el pa en llesques gruixudes
- Remulla les llesques en la llet i després l'ou. Aquest pas és especialment important. Assegura't que les 'torrijas' quedin ben remullades, emprant el temps que sigui precís per aquesta tasca
- Posa les llesques en un recipient apte per microones, prèviament cobert amb mantega
- Cobreix el recipient amb paper de forn i posa'l al microones (tres minuts a 750W)
- Enfarina les 'torrijas' amb una mica de sucre que t'hagi sobrat