El remei casolà que t'ajudarà a prevenir l'aparició de cabells blancs

Una solució natural amb la qual aconseguiràs evitar l'aparició de cabells blancs sense haver de recórrer a productes que facin malbé el teu cabell

Cabells blancs

Cabells blancs

R.A.C.

Si has començat a veure't algun cabell blanc, però no vols recórrer als tints, hi ha un remei natural que t'ajudarà a frenar la seva aparició. Una barreja fàcil de preparar a casa que et salvarà d'haver que fer malbé el teu cabell amb productes que contenen químics.

La clau està en el romaní. És un dels millors remeis naturals pels cabells blancs. És capaç d'afavorir la circulació de nutrients en els fol·licles pilosos, gràcies al fet que és un gran estimulant. Així, ajuda a prevenir l'envelliment del teu cabell i, per tant, a poc a poc redueix els primers cabells blancs.

El romaní és un gran colorant natural i té un seguit de característiques que serveixen per aconseguir endarrerir l'aparició de cabell blanc. Així doncs, ajuda que el teu cabell duri molt més temps amb el seu color original.

Com preparar l'aigua de romaní

  1. Posa a escalfar mig litre d'aigua
  2. Quan estigui en ebullició, posa-hi 300 grams de romaní fresc. Baixa el foc i deixa-ho bullir durant vint minuts
  3. Apaga el foc i afegeix dues cullerades de vinagre de poma

Una vegada tinguis llesta la barreja, aplica-la des de l'arrel fins a les puntes, sempre que el cabell estigui humit. Deixa'l actuar durant 5 minuts i esbandeix-te el cabell, sense rentar-lo, per tal que faci efecte. Amb aquest remei natural aconseguiràs que els teus cabells es vegin joves durant molt més temps.