Per què la gent està posant bosses de te a la nevera? La resposta et sorprendrà

Es tracta d'un truc molt senzill, econòmic i eficaç

Bosses de te, que podem posar a la nevera

Bosses de te, que podem posar a la nevera

Manuel Riu

Cada cop hi ha més persones que estan posant bosses de te a l'interior de la nevera. Es tracta d'un truc molt senzill i conegut des de fa temps, però ha estat ara gràcies a les xarxes socials que s'ha fet viral i molta gent ho està provant. A més, l'únic que necessites és un producte, les bosses de te, que segurament tens a casa, com pràcticament tothom, sigui del tipus que sigui.

El te és una beguda popular a tot el món, originària de la Xina, on es beu des de fa més de 5.000 anys. La planta del te, Camellia sinensis, creix a molts països, des de l'Índia i Sri Lanka fins al Japó i Àfrica.

El te es produeix amb les fulles i els brots de les plantes, que es recol·lecten i s'assequen. Depenent del tipus de te, les fulles poden ser processades de diferents maneres. El te verd, per exemple, es torra lleugerament i, el te negre, es deixa fermentar durant un temps.

A més de ser una beguda deliciosa, el te també té molts beneficis per a la salut. Per exemple, el te verd és ric en antioxidants, que ens ajuden a protegir les cèl·lules del cos contra el dany causat pels radicals lliures. I el te també pot ajudar a reduir el risc de patir malalties cròniques com la diabetis, el càncer i les malalties del cor.

I té propietats relaxants, fet que el converteix en una beguda popular per prendre abans de dormir. Moltes persones troben que una tassa de te calent abans de ficar-se al llit els ajuda a relaxar-se i a agafar el son més fàcilment.

La història i la cultura del te

Des dels antics rituals de la cerimònia del te al Japó fins a l'hora del te a Anglaterra, aquesta beguda ha deixat empremta i ha marcat la humanitat. Ha estat i continua sent una part important de la vida quotidiana de moltes cultures a tot el món.

Gran varietat

Hi ha una gran varietat de tes disponibles, cadascun amb el seu propi sabor i aroma. Des del te verd i el te negre fins al te Oolong i el te blanc, cada tipus t'ofereix una experiència única per al paladar.

Quin ús té el te a la nevera?

Una de les propietats del te és que conté àcid tànnic i ajuda a absorbir les olors. Per això, si posem un parell de bossetes de te a l'interior de la nevera, ajudaran a eliminar les olors de la nevera. Un parell de bossetes duraran unes quantes setmanes. És un truc similar al del bicarbonat, però en aquest cas resulta molt més barat.