Neteja la cuina amb llimona i digues adeu a les taques de la vitroceràmica

La llimona té un munt de beneficis tant per la salut com per la neteja, descobreix-los!

Neteja de la vitroceràmica

Neteja de la vitroceràmica

La llimona és un aliment cítric que destaca per contenir vitamina C, bioflavonoides i betacarotens, dos antioxidants. Les seves propietats serveixen per aconseguir un bon funcionament del nostre organisme, ja que intervé en els processos metabòlics.

Segons Montse Reus de 'etselquemenges.cat' és convenient menjar llimona sovint perquè té grans beneficis per la nostra salut, com per exemple, previndré l'envelliment de l'organisme

Propietats de la llimona per a la nostra salut

  • Ajuda a aprimar-te
  • Depura el nostre cos
  • Ajuda a l'hora de curar un mal de coll
  • Millora la circulació sanguínia
  • Pot prevenir l'aparició de pedres als ronyons

Trucs de la llimona per a la neteja de la nostra casa

Quan cuinem és molt normal embrutir-ho tot o quasi tot, això dependrà de la manera de cuinar, de l'espai, dels estris i de què estiguem cuinant; però, sempre s'ha de netejar per tal de deixar la cuina sense restes de menjar i brutícia.

Les persones que tenen vitroceràmica saben que a l'hora de netejar-la hi ha més feina o s'ha d'anar amb més compte perquè la superfície és molt delicada i això, normalment ens reportarà més temps i diners perquè necessitem productes específics per deixar-la bé, sense fer-la malbé.

En aquest article us mostrem un truc per treure les taques i fer que la vostra vitroceràmica brilli sense haver de dedicar més temps del que tenim i sense gastar ni un euro, ja que la llimona és un aliment que tots tenim a casa i el seu preu és molt econòmic.

Primer de tot, necessites posar una mica de bicarbonat de sodi sobre la vitroceràmica, una gota de sabó per rentar els plats i fregar amb una llimona oberta amb energia. La llimona té una acció desgreixant que ajudarà a treure aquelles taques tan difícils i el bicarbonat i el sabó acabaran de netejar i desinfectar la resta. Ara aconseguiràs tenir la vitroceràmica neta i brillant en un tres i no res.