El truc definitiu per evitar que l'escombra s'ompli de pèls i borrissols a l'escombrar

La clau és utilitzar un producte que tots tenim a casa

Netejar el terra amb l'escombra

Netejar el terra amb l'escombra

R. V.

No hi ha res més molest a l'hora de posar-nos a netejar que agafar l'escombra i que estigui plena de pèls o de borrissols. Si els pèls de l'escombra estan bruts no ens servirà de res posar-nos a escombrar. Però ara, gràcies a les xarxes socials, s'ha acabat haver de treure la brutícia amb la mà.

Tiktok té la clau perquè els pèls del raspall de l'escombra no s'omplin de pols, borrissols o de brutícia, la qual cosa t'ajudarà a netejar la teva casa d'una manera més eficaç alhora que conserves durant molt més temps el raspall en perfectes condicions.

Agafa una bossa de plàstic i t'explicarem què fer amb ella:

Embolica el raspall i escombra casa teva, ja veuràs que la brutícia no es quedarà enganxada als pèls.

Si ho prefereixes també pots fer servir una mitja de niló i cobrir el raspall. En fer-ho, has de tenir cura i no forçar, per tal d'evitar que la mitja es pugui arribar a trencar. Les propietats del niló fa que la pols s'enganxi a la mitja gràcies a l'electricitat estàtica. D'aquesta manera tan senzilla evitaràs que l'escombra s'ompli de borrissols.

Amb aquest petit gest aconseguiràs desfer-te de la pols acumulada, ja que, a vegades haver de passar l'escombra tantes vegades i veure que la pols segueix allà, desespera una mica. Ara el terra sempre el tindràs net i lliure de pols.