Cada vegada són més les persones que decideixen cultivar els seus propis aliments o cuinar d'una forma més saludable. La veritat és que l'alimentació actual deixa molt a desitjar, ja que molts porten conservants o químics, tòxics per a la salut humana. Els efectes nocius no es veuen al principi, però segons diversos estudis i evidències, cada vegada més persones emmalalteixen per factors com l'alimentació. En aquest cas, t'explicarem com fer pa casolà, sense conservats ni additius.

Preparar una barra de pa casolà no és tan complicat com podria semblar i hi ha diverses receptes que ens ajudaran a fer-ho. Entre elles, una per fer pa casolà fent servir el microones.

A continuació, et mostrem com fer pa casolà al microones:

Ingredients:

  • Llevat fresc
  • Una mica de sucre
  • Un got de llet
  • 250 grams de farina de força
  • Mantega
  • Una mica de sal

Fes pa casolà KamranAydinov

Preparació:

  • El primer pas per preparar aquesta recepta de pa casolà al microones és barrejar el llevat i el sucre amb la llet. Prèviament, haurem escalfat una mica la llet perquè estigui tèbia al barrejar.
  • En un altre bol barrejarem la farina, la mantega fosa i la sal. Posteriorment, unirem les dues barreges fins que aconseguim una massa homogènia.
  • Deixarem reposar la massa fins que veiem que aquesta ha duplicat la seva grandària.
  • En aquest moment, ja podrem començar a pastar i, després, col·locar-la en un recipient apte per a microones. Cal programar-lo a potència mitjana durant 10 minuts i, passat aquest temps, treure-la i torna-la a pastar.
  • Només queda donar-li el toc final amb uns altres 10 minuts més al microones i ja tindràs llest el teu pa casolà.