Problemes de panxa inflada? Prova aquestes tres infusions

Són molt fàcils de preparar i amb elles diràs adeu als gasos

La infusió que has de beure després de sopar per aprimar-te

La infusió que has de beure després de sopar per aprimar-te / ARXIU

Daniel Vascoy

Et sents inflat o inflada i els gasos que se t'acumulen a la panxa no et deixen fer una vida normal? Apunta aquest remei: tanca els àpats amb una infusió que t'ajudi a fer la digestió. Però alerta, que no totes les plantes ofereixen el mateix resultat. A continuació descobreix quines són les que van més bé i que t'ajudaran a desfer-te de les flatulències amb facilitat.

Infusió de fonoll

El fonoll va bé per combatre els gasos i el ventre inflat. Fes-te una infusió amb aquesta planta medicinal cada vegada que et sentis molest i pren-la després de menjar.

Camamilla amb anís

La camamilla té la capacitat de reduir la inflamació de les mucoses de l'estómac i facilitar la digestió. Si la combinem amb anís aconseguim una de les millors infusions per tractar qualsevol problema estomacal. Això sí, recorda que has de barrejar-ho amb la planta de l'anís, mai amb la beguda alcohòlica del mateix nom. Pren-la després dels àpats quan notis que tens gasos.

Gingebre

El gingebre és una planta medicinal que t'ajudarà a tenir una bona digestió. Prepara't una infusió usant la seva arrel i digues adeu als molestos gasos en pocs dies.

[object Object]

A més de prendre infusions per prevenir els gasos o el ventre inflat, recorda introduir en el teu dia a dia els següents hàbits per a eradicar aquests problemes estomacals:

-Menja a poc a poc i mastega bé els aliments

-Procura beure aigua fora dels àpats

-Redueix la sal, que reté líquids

-Evita els refrescos amb gas

-La pinya ha de ser una de les teves fruites de capçalera