Falcon & Firkin ha estrenat el videoclip de "La Marea Vermella", un single que van publicar el 17 de juny, sota el segell de Cases de la Música, que rememora la temporada 21-22 del Baxi Manresa.

El videoclip se centra en el punt àlgid del club: l'èxode de milers d'aficionats i aficionades del bàsquet Manresa a Bilbao per assistir a la final four de la BCL, la primera final europea que ha jugat el Bàsquet Manresa a la seva història. La formació musical ha volgut reflectir en un vídeo de gairebé cinc minuts l'experiència inoblidable per a totes les persones que allà es van desplaçar i que va deixar empremta a la capital basca.

Un sentiment d'unió i passió per l'esport

La Marea Vermella fa referència al sentiment de tota una comarca amb més de 90 anys d'història en el món del bàsquet que fa costat al seu equip en el desplaçament més massiu a Europa d'un equip català, la Final Four de Bilbao del 6 al 8 de maig de 2022. Sense mencionar el bàsquet específicament, la lletra parla del sentiment cap a uns colors, cap a una manera de viure i entendre l'esport i de poder ensenyar als nostres fills que no tot és guanyar o perdre en aquesta vida. Hi ha coses i valors més importants i els diners a vegades no ho són tot per moure il·lusions i passions arreu. Pels que hi són i pels que ja no ho poden veure, per tots els que han fet possible que encara hi hagi bàsquet d'elit en una ciutat tan petita i que ens permeti que milers d'afeccionats ens seguim il·lusionant i identificant amb els seus colors.

El single ha estat enregistrat i produit per Jordi Armengol a SIA Studio i editada per Casa de la Música Records, a més va acompanyada d'un vídeo produït per Gedi Media, gràcies a la feina de Carles Jódar i Norman López.