Els jugadors de videojocs són conscients que arriba la millor època de l'any, octubre. Es traca d'un mes màgic, carregat de novetats i llançaments; tot orquestrat per les grans productores amb la intenció d'omplir les botigues per Nadal. L'oferta és molt àmplia i en aquest article ens centrarem en el gènere dels jocs de rol, que mai defrauda. Arriben títols per a tots els gustos, rol per torns, d'acció, MMOs i fins i tot joies antigues que tornen més brillants que mai, com el remaster de Blade of Darkness. I menció especial per a un joc que pot marcar un nou estil o subgènere, l'esperat Voice of Cards: The Isle Dragon Roars. Ja estàs tardant a fer clic al vídeo!

BLADE OF DARKNESS (2021)

Torna Blade of Darkness en forma de remaster, també conegut amb el nom Blade: Edge of Darkness en la seva versió espanyola. Es tracta d’un RPG de culte que va esdevenir els fonaments del que coneixem com a gènere soulslike. El trobarem disponible en PC (Steam i GOG) a partir del 7 d’octubre de 2021.

THE RIFTBREAKER

The Riftbreaker és un RPG d’un sol jugador enfocat en l’estratègia i la supervivència amb elements d’acció. Com a jugador et posaràs a la pell d’una científica i soldat d’élit capaç d’obrir portals dimensionals amb la seva armadura mecànica. El videojoc estarà a les botigues a partir del 14 d’octubre en PC, PS5 i Xbox SX.

ELYON

Elyon, el nou MMORPG (joc de rol massiu en línia) desenvolupat per Krafton i publicat per Kakao Games, tracta el conflicte entre dos regnes, Vulpin i Ontari; els quals lluiten pel control d’un portal que porta al paradís. El trobarem disponible a partir del 20 d’octubre per als usuaris de PC.

COLLECTION OF SAGA: FINAL FANTASY LEGEND

Amb motiu del 30 aniversari de la sèrie SaGa, el 21 d’octubre sortirà a la venda Collection of SaGa: Final Fantasy Legend, un recopilatori que inclou els tres primers videojocs de la sèrie (The Final Fantasy Legend, Final Fantasy Legend II i Final Fantasy Legend III).Tant per a PC com per a la consola Nintendo Switch a partir del 21 d’octubre.

THE CALIGULA EFFECT 2

The Caligula Effect 2 és un RPG per torns amb elements propis de la novel·la visual. Tracta sobre el món de Redo, un món creat per una nina virtual anomenada Regret. La seva intenció es protegir a les persones que se’n penedeixen del seu passat tancant-les en una mena de simulació sense que ho sàpiguen. Arribarà al mercat el 22 d’octubre tant per PS4 com per Nintendo Switch.

LOVECRAFT’S UNTOLD STORIES 2

Lovecraft’s Untold Stories 2 és un RPG d’acció ambientat en els mites de l’escriptor Lovecraft. Conté elements roguelike i ofereix la possibilitat de jugar de manera cooperativa amb tres jugadors més. El trobarem disponible a partir del 28 d’octubre, pels usuaris de PC.

VOICE OF CARDS: THE ISLE DRAGON ROARS

De la mà de SQUARENIX arriba Voice of Cards: The Isle Dragon Roars, un RPG amb un estil semblant al joc de taula Dungeons & Dragons, en el que tot es desenvolupa a través de les cartes. També inclou minijocs, en el qual poden participar fins a quatre persones. Es publicarà el 28 d’octubre a les següents plataformes: PS4, PS5, Nintendo Switch i PC.