La Seu d’Urgell recupera avui i demà les cantades de les caramelles després de la pandèmia de la mà dels grups de les caramelles infantils i del cor de caramelles de la Germandat de Sant Sebastià. En total, sumen un centenar de participants que ompliran els carrers de música tradicional.

El Cor de les Caramelles Infantils, integrat per uns 40 alumnes dels grups de cant coral de l’Escola Municipal de Música i alumnat dels centres escolars del municipi, es podrà escoltar avui. Les cantades s’iniciaran a 3/4 d’11 del matí a la plaça de les Monges i faran un recorregut que acabarà al passeig de Joan Brudieu.

Per la seva part, el Cor de Caramelles de la Germandat de Sant Sebastià, format per uns 50 cantaires i una dotzena de músics, cantarà avui a les sis de la tarda a la plaça de Soldevila i transcorrerà pels carrers del centre històric. Diumenge, a partir de les deu del matí, es reprendran les cantades pels carrers de l’Eixample. El cor també cantarà davant de la catedral de Santa Maria amb l’arquebisbe d’Urgell, Joan-Enric Vives.