Aquest dijous no s'esperen precipitacions en cap punt de Catalunya. Després d'una jornada de dimecres amb pluges especialment intenses al quadrant nord-est del territori i al Pirineu i Prepirineu, les prediccions del Servei Meteorològic de Catalunya apunten a una clara millora meteorològica, amb més estones de sol que farien pujar lleugerament la temperatura. Malgrat això, els núvols poden fer presència al llarg del dia.

Fins a mig matí, hi haurà núvols prims i baixos a la meitat nord i est del territori. A partir del migdia, es poden formar núvols d'evolució a punts de muntanya, alhora que creixeran nuvolades a punts del quadrant nord-est que deixaran el cel transitòriament mig ennuvolat. La tarda es preveu assolellada a la depressió Central i a gran part de Catalunya.

La temperatura mínima baixarà lleugerament, encara que de forma moderada. S'esperen unes mínimes d'entre els 16 i 17 °C a Manresa i Igualada, i de 12 °C a Solsona i Berga. Pel que fa a les temperatures màximes, a Solsona i Berga es mantindran entre els 27 i 28 °C i, a Manresa i Igualada, les màximes pujaran fins als 32 °C.