El Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT) ha informat Ajuntaments del Bages que les previsions meteorològiques de pluja poden provocar augments sobtats del nivell d’aigua a rius, rieres i altres cursos fluvials. Per aquest motiu, consistoris com els de Súria recomanen que no es facin activitats a les lleres del riu Cardener i de les rieres del municipi mentre no canviï la situació meteorològica. Al Solsonès, Protecció Civil també demana prudència pels cabals de rius i rieres.

Radar meteorològic del Meteocat del 9/9/21 a les 17 h Meteocat

El paraigües ens acompanya aquest dijous a la tarda, amb ruixats a la Catalunya Central. Segons el Servei Meteorològic, les tempestes estan afectant molts punts de l'interior i localment són d'intensitat forta. A Os de Balaguer (Noguera) s'han acumulat 25,9 mm en 30 minuts.

La previsió de perill per pluja és alt a les comarques del Bages, el Moianès, l'Anoia, el Baix Penedès, el Vallès Occidental, l'Alt Camp i el Baix Llobregat. Es pden acumular uns 20 mm en 30 minuts.

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més baixa i oscil·larà entre 12 i 17 ºC al Pirineu i al Prepirineu, entre 16 i 21 ºC a la depressió Central i entre 18 i 23 ºC a la resta. La temperatura màxima baixarà de forma lleugera o localment moderada i se situarà entre 20 i 25 ºC al Pirineu, entre 27 i 32 ºC a Ponent i a les Terres de l'Ebre i entre 24 i 29 ºC a la resta.