Les temperatures han tornat a caure en picat a Catalunya. A primera hora d'aquest dijous, al Bages s'han registrat temperatures inferiors als -5ºC. El fred ha copsat especialment municipis com Cardona (-5,6ºC), Artés (-4,9ºC) i Sant Salvador de Guardiola (-4,8ºC) a les set del matí.

A la resta de comarques de l'àmbit del Regió7, la mínima negativa ha superat fins els -11,4ºC a l'aeròdrom de Das (Cerdanya). Al nord del país també s'han registrat -8,8ºC a Guixers i -5,5ºC a Oliana. La resta de valors a la Catalunya Central a primera hora han oscil·lat entre els -5ºC i 3ºC.

La variació tèrmica de la jornada

La jornada de dijous serà semblant a la de dimecres: sol i temperatures fredes. No hi haurà grans canvis en els termòmetres que oscil·laran entre els -5 i els 15 graus a Igualada; els -5 i els 14 a Manresa; els 3 i els 13 a Moià; els -3 i els 15 a Solsona; 1 i els 12 a Berga; els -5 i els 11 a Puigcerdà i els -5 i els 13 a la Seu d'Urgell.

No s'esperen pluges en cap punt del territori, però sí que torna la boira durant el matí en alguns punts de la depressió central.