Durant les primeres hores del dia els ruixats podrien tornar a aparèixer, en especial, a la meitat sud de Catalunya. Ahir el Meteocat ja va alertar de la previsió de dues jornades de pluges intenses a bona part de Catalunya. S'espera que l'episodi de tempestes s'allargui fins a les dotze del migdia i tindrà especial afectació al sector est del país. A la regió central, una de les comarques on el temporal podria tenir especial incidència és a l'Alt Urgell.

En general, les precipitacions seran d'intensitat entre feble i moderada i acumularan quantitats entre minses i poc abundants d'aigua. Malgrat tot, a les zones avisades podrà ser forta i acumular quantitats abundants. A més, sovint anirà acompanyada de tempesta i localment de calamarsa o pedra.

D'altra banda, l'ambient serà lleugerament més fresc. Tant la temperatura mínima com la màxima seran lleugerament més baixes. Amb tot, el descens podrà ser localment moderat. La mínima se situarà entre els 15 i 18 ºC i la màxima rondarà al voltant dels 28ºC a la majoria de comarques de la regió central.