Pocs canvis destacables. Aquesta és la previsió del Meteocat per a la jornada d'aquest dimarts que es preveu majoritàriament amb el cel enterbolit de núvols alts i mitjans. A la tarda es preveu algun ruixat local a l'interior del nord-est i al vespre a punts de la costa central, localment moderat.

Tanmateix, un dels factors que marcarà la jornada serà el vent de components nord i oest que bufarà a gran part del territori. Al nord del litoral i prelitoral central, a l'interior de la meitat est i a les valls del Prepirineu el vent bufarà fluix i de direcció variable. D'altra banda, a l'Empordà bufarà la tramuntana entre moderada i forta, amb cops molt forts (més de 70 km/h), sobretot al seu extrem nord.

Pel que fa a les temperatures, tant la mínima com la màxima, seran lleugerament més altes a la Catalunya central. A les comarques de l'àmbit del Regió7, els termòmetres es mouran a primera hora del matí entre els 7 i 11ºC. A mesura que vagin passant les hores, els valors s'elevaran i les temperatures giraran al voltant dels 19 i 24ºC.