Durant la matinada i fins a primeres hores del matí d'aquest dimarts, l'alerta per neu es mantindrà a punts del litoral i prelitoral. Entre les comarques de l'àmbit del Regió7, a l'Anoia encara hi haurà la possibilitat de veure alguna nevada feble fins a uns 200 metres d'altura, aproximadament. Després la precipitació tendirà a desaparèixer, tot i que a la tarda pot caure algun ruixat al litoral central.

A la resta de la regió central, el cel es mantindrà cobert durant tot el dia. A partir del vespre els núvols minvaran en general. Pel que fa a les temperatures, la mínima serà lleugerament més alta que dilluns i rondarà els 0ºC a l'Anoia i el Bages; se situarà sota zero al Solsonès i el Berguedà (-1ºC) i baixarà fins als -4ºC a la Cerdanya i l'Alt Urgell.

D'altra banda, la màxima pujarà notablement a tot el país. A les comarques centrals, els termòmetres assoliran els 13ºC al Bages. A la resta, tot i que l'ambient serà més fresc, se superaran els 10ºC al migdia, llevat de la Cerdanya on les màximes no marcaran més de 4ºC durant tota la jornada.

A banda, hi haurà temporal marítim a la Costa Brava i en menor mesura a altres punts del litoral.