La pertorbació del Mediterrani que ha deixat un episodi de nevades en cotes baixes del litoral i prelitoral en els darrers dies s'allunya i aquest dimecres ens situarem lluny del seu radi d'acció. Durant el matí encara trobarem àrees de maregassa a trams del litoral, però el temporal marítim minvarà fins a desaparèixer al llarg de la tarda.

Fins a migdia s'imposarà l'ambient assolellat en general, tret del quadrant nord-est on romandran núvols mitjans. A partir de llavors la nuvolositat s'estendrà cap a l'oest i el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat a la meitat nord i est i entre poc i mig ennuvolat a la resta. Independentment, al vessant nord del Pirineu hi haurà núvols baixos de matinada i a partir del vespre.

D'altra banda, les temperatures, tant les mínimes com les màximes, seran més baixes. Els termòmetres tornaran a tocar fons a primera hora del matí a la regió central, on la mínima se situarà sota zero. Al Bages es podran registrar fins a -3ºC; -4ºC al Solsonès; -2ºC al Berguedà i l'Anoia i -3ºC a l'Alt Urgell i la Cerdanya.

Les màximes també seran més fresques, a excepció del Bages on els termòmetres encara es mantindran per sobre dels 10ºC i podran situar-se entorn dels 12ºC. A la resta, els valors es mouran entre els 7 i 9ºC.