Entre el cel serè i ennuvolat. El temps a Catalunya per aquest divendres no serà uniforme, i variarà depenent de la teva localització. A partir de migdia creixeran núvols d'evolució diürna i alguna nuvolada a punts del Pirineu Oriental i del prelitoral nord. A banda, al vessant nord del Pirineu el cel estarà entre mig i molt ennuvolat a partir de la tarda.

On plourà aquest divendres?

A partir de migdia és probable precipitació feble a cotes mitjanes i altes de l'extrem nord del Pirineu, amb una cota de neu que baixarà progressivament dels 2.000 als 1.600 metres. A la tarda, és probable algun ruixat aïllat i feble al Pirineu Oriental.

Com seran les temperatures?

La temperatura mínima pujarà lleugerament o localment moderadament a Ponent, les Terres de l'Ebre i la resta del litoral i prelitoral sud. A les comarques de la regió central aquesta es mourà entre els 7 i 9ºC. La temperatura màxima pujarà entre lleugerament i moderadament a la meitat sud del litoral. Els valors més alts es mouran entorn dels 26 - 28 ºC a les Terres de l'Ebre, mentre que a les comarques interiors arribaran fins als 25ºC. Tanmateix, a la Cerdanya i l'Alt Urgell fregaran els 20ºC.