El director i presentador del programa nocturn 'El Chiringuito' i de l'informatiu esportiu de migdia 'Jugones', Josep Pedrerol, analitza el clàssic FC Barcelona – Reial Madrid que es disputarà aquest diumenge al Camp Nou. «Una victòria del Barcelona sobre el Madrid els posaria amb una diferència brutal. Impossible per al Madrid, i els jugadors i Ancelotti ho saben», diu el periodista.

Aquests són alguns dels titulars del seu anàlisi:

  • «Quines ganes que rodi la pilota en un Barça-Madrid i oblidar-nos unes hores del cas Negreira, dels excessos d'alguns directius que han tacat la imatge del Barça»
  • «Tant de bo el futbol s'imposi almenys durant 90 minuts. Esperem un Barça-Madrid apassionant amb un Barça que pot donar un cop definitiu a LaLiga. Nou punts d'avantatge són molts punts»
  • «Una cosa és el que passa al camp i una altra de molt diferent és el que es diu en una sala de premsa, i Xavi sap que el [joc] pràctic és més important que el bonic»
  • «És millor guanyar 1-0 que perdre jugant bé»
  • «Una victòria del Barça sobre Madrid els posaria amb una diferència brutal. Impossible per al Madrid, i els jugadors i Ancelotti ho saben. Per això l'objectiu és aconseguir almenys l'empat, tot i que l'objectiu del Reial Madrid és la Champions»