Divendres s'espera un matí amb el cel serè, excepte a punts de l'interior, l'extrem nord-est i el nord del litoral central, on segons el Servei Meteorològic de Catalunya, hi haurà núvols baixos. A partir de llavors, els núvols es faran més abundants en altres zones del país, com per exemple el Pirineu, el Prepirineu i el quadrant nord-est.

Respecte a les precipitacions, s'esperen xàfecs al nord-est del país, sobretot a la part més interior d'aquest sector. També poden haver-hi ruixats aïllats al Pirineu. En tots els casos, poden anar acopanyats de tempesta. Pel que fa a les comarques de cobertura d'aquest diari, a la Cerdanya i el Berguedà és recomanable dur el paraigua a la mà a la tarda, ja que s'espera que la pluja hi faci acte de presència.

Els termòmetres marcaran mínimes més baixes i màximes més altes, excepte al nord-est, on el mercuri descendirà. A la Catalunya central, els termòmetres es mouran entre els 13 i els 30 graus a Manresa; els 13 i els 29 a Igualada; els 12 i els 28 a Solsona; els 11 i els 25 a Berga; els 13 i els 25 a Moià; els 10 i els 25 a la Seu d'Urgell i els 8 i els 22 a Puigcerdà.