El restaurant Golden, situat al carrer d'Artés al Polígon els Dolors de Manresa, és ben conegut per la seva cuina tradicional i pel seu mediàtic responsable, Rafa Carmona, que des de fa gairebé 20 anys regenta aquest establiment. El Golden protagonitza el tercer capítol d'El Plat Estrella, la sèrie que segueix descobrint les joies que es cuinen a les nostres comarques.

En aquest episodi, Carmona i seu cap de cuina, Xavi Bea, ens explica el plat que més triomfa al seu establiment: "Pop estil gallec", que segons expliquen, és "un dels millors pops de la Catalunya Central". De forma divertida i entretinguda, Bea i Carmona ens expliquen per què el seu pop és un producte tan desitjat de la seva carta. No us perdeu aquest plat irresistible que segur que us deixarà amb ganes de provar-lo.

La primera temporada d'El Plat Estrella té 10 capítols que, amb el suport de Petit Celler, s'estrenaran setmanalment, cada dijous. La setmana vinent, la ruta pels fogons de la Catalunya Central farà parada al restaurant Can Ladis a Sant Fruitóson ens explicaran una recepta amb el seu producte estrella, el marisc.