- Multimèdia
- Serveis
- Classificats
- Regió7
Veure més galeries relacionades
OSCAR BAYONA
Veure galeria >El mató de Montserrat és un dels productes làctics més antics de Catalunya que persisteix de la mà dels productors del territori que continuen practicant l'art d'amatonar la llet. La tradició es remunta al segle XIX, quan les pageses de l'entorn del massís elaboraven el mató de forma artesanal i el traginaven muntanya amunt amb animals de bast per vendre'l a la basílica. Més d'un segle després, la història continua amb set cases matonaires que mantenen viu el mercat de Montserrat, i cinc artesans del territori que donen sortida a un mató que, en els últims anys, ha guanyat reconeixement entre la població local i projecció internacional.
OSCAR BAYONA
El mató de Montserrat és un dels productes làctics més antics de Catalunya que persisteix de la mà dels productors del territori que continuen practicant l'art d'amatonar la llet. La tradició es remunta al segle XIX, quan les pageses de l'entorn del massís elaboraven el mató de forma artesanal i el traginaven muntanya amunt amb animals de bast per vendre'l a la basílica. Més d'un segle després, la història continua amb set cases matonaires que mantenen viu el mercat de Montserrat, i cinc artesans del territori que donen sortida a un mató que, en els últims anys, ha guanyat reconeixement entre la població local i projecció internacional.
Oscar Bayona
El mató de Montserrat és un dels productes làctics més antics de Catalunya que persisteix de la mà dels productors del territori que continuen practicant l'art d'amatonar la llet. La tradició es remunta al segle XIX, quan les pageses de l'entorn del massís elaboraven el mató de forma artesanal i el traginaven muntanya amunt amb animals de bast per vendre'l a la basílica. Més d'un segle després, la història continua amb set cases matonaires que mantenen viu el mercat de Montserrat, i cinc artesans del territori que donen sortida a un mató que, en els últims anys, ha guanyat reconeixement entre la població local i projecció internacional.
Oscar Bayona
El mató de Montserrat és un dels productes làctics més antics de Catalunya que persisteix de la mà dels productors del territori que continuen practicant l'art d'amatonar la llet. La tradició es remunta al segle XIX, quan les pageses de l'entorn del massís elaboraven el mató de forma artesanal i el traginaven muntanya amunt amb animals de bast per vendre'l a la basílica. Més d'un segle després, la història continua amb set cases matonaires que mantenen viu el mercat de Montserrat, i cinc artesans del territori que donen sortida a un mató que, en els últims anys, ha guanyat reconeixement entre la població local i projecció internacional.
Oscar Bayona
El mató de Montserrat és un dels productes làctics més antics de Catalunya que persisteix de la mà dels productors del territori que continuen practicant l'art d'amatonar la llet. La tradició es remunta al segle XIX, quan les pageses de l'entorn del massís elaboraven el mató de forma artesanal i el traginaven muntanya amunt amb animals de bast per vendre'l a la basílica. Més d'un segle després, la història continua amb set cases matonaires que mantenen viu el mercat de Montserrat, i cinc artesans del territori que donen sortida a un mató que, en els últims anys, ha guanyat reconeixement entre la població local i projecció internacional.
Oscar Bayona
El mató de Montserrat és un dels productes làctics més antics de Catalunya que persisteix de la mà dels productors del territori que continuen practicant l'art d'amatonar la llet. La tradició es remunta al segle XIX, quan les pageses de l'entorn del massís elaboraven el mató de forma artesanal i el traginaven muntanya amunt amb animals de bast per vendre'l a la basílica. Més d'un segle després, la història continua amb set cases matonaires que mantenen viu el mercat de Montserrat, i cinc artesans del territori que donen sortida a un mató que, en els últims anys, ha guanyat reconeixement entre la població local i projecció internacional.
Oscar Bayona
El mató de Montserrat és un dels productes làctics més antics de Catalunya que persisteix de la mà dels productors del territori que continuen practicant l'art d'amatonar la llet. La tradició es remunta al segle XIX, quan les pageses de l'entorn del massís elaboraven el mató de forma artesanal i el traginaven muntanya amunt amb animals de bast per vendre'l a la basílica. Més d'un segle després, la història continua amb set cases matonaires que mantenen viu el mercat de Montserrat, i cinc artesans del territori que donen sortida a un mató que, en els últims anys, ha guanyat reconeixement entre la població local i projecció internacional.
Oscar Bayona
El mató de Montserrat és un dels productes làctics més antics de Catalunya que persisteix de la mà dels productors del territori que continuen practicant l'art d'amatonar la llet. La tradició es remunta al segle XIX, quan les pageses de l'entorn del massís elaboraven el mató de forma artesanal i el traginaven muntanya amunt amb animals de bast per vendre'l a la basílica. Més d'un segle després, la història continua amb set cases matonaires que mantenen viu el mercat de Montserrat, i cinc artesans del territori que donen sortida a un mató que, en els últims anys, ha guanyat reconeixement entre la població local i projecció internacional.
Oscar Bayona
El mató de Montserrat és un dels productes làctics més antics de Catalunya que persisteix de la mà dels productors del territori que continuen practicant l'art d'amatonar la llet. La tradició es remunta al segle XIX, quan les pageses de l'entorn del massís elaboraven el mató de forma artesanal i el traginaven muntanya amunt amb animals de bast per vendre'l a la basílica. Més d'un segle després, la història continua amb set cases matonaires que mantenen viu el mercat de Montserrat, i cinc artesans del territori que donen sortida a un mató que, en els últims anys, ha guanyat reconeixement entre la població local i projecció internacional.
Oscar Bayona
El mató de Montserrat és un dels productes làctics més antics de Catalunya que persisteix de la mà dels productors del territori que continuen practicant l'art d'amatonar la llet. La tradició es remunta al segle XIX, quan les pageses de l'entorn del massís elaboraven el mató de forma artesanal i el traginaven muntanya amunt amb animals de bast per vendre'l a la basílica. Més d'un segle després, la història continua amb set cases matonaires que mantenen viu el mercat de Montserrat, i cinc artesans del territori que donen sortida a un mató que, en els últims anys, ha guanyat reconeixement entre la població local i projecció internacional.
Oscar Bayona
El mató de Montserrat és un dels productes làctics més antics de Catalunya que persisteix de la mà dels productors del territori que continuen practicant l'art d'amatonar la llet. La tradició es remunta al segle XIX, quan les pageses de l'entorn del massís elaboraven el mató de forma artesanal i el traginaven muntanya amunt amb animals de bast per vendre'l a la basílica. Més d'un segle després, la història continua amb set cases matonaires que mantenen viu el mercat de Montserrat, i cinc artesans del territori que donen sortida a un mató que, en els últims anys, ha guanyat reconeixement entre la població local i projecció internacional.
Oscar Bayona
El mató de Montserrat és un dels productes làctics més antics de Catalunya que persisteix de la mà dels productors del territori que continuen practicant l'art d'amatonar la llet. La tradició es remunta al segle XIX, quan les pageses de l'entorn del massís elaboraven el mató de forma artesanal i el traginaven muntanya amunt amb animals de bast per vendre'l a la basílica. Més d'un segle després, la història continua amb set cases matonaires que mantenen viu el mercat de Montserrat, i cinc artesans del territori que donen sortida a un mató que, en els últims anys, ha guanyat reconeixement entre la població local i projecció internacional.
Oscar Bayona
El mató de Montserrat és un dels productes làctics més antics de Catalunya que persisteix de la mà dels productors del territori que continuen practicant l'art d'amatonar la llet. La tradició es remunta al segle XIX, quan les pageses de l'entorn del massís elaboraven el mató de forma artesanal i el traginaven muntanya amunt amb animals de bast per vendre'l a la basílica. Més d'un segle després, la història continua amb set cases matonaires que mantenen viu el mercat de Montserrat, i cinc artesans del territori que donen sortida a un mató que, en els últims anys, ha guanyat reconeixement entre la població local i projecció internacional.
Oscar Bayona
El mató de Montserrat és un dels productes làctics més antics de Catalunya que persisteix de la mà dels productors del territori que continuen practicant l'art d'amatonar la llet. La tradició es remunta al segle XIX, quan les pageses de l'entorn del massís elaboraven el mató de forma artesanal i el traginaven muntanya amunt amb animals de bast per vendre'l a la basílica. Més d'un segle després, la història continua amb set cases matonaires que mantenen viu el mercat de Montserrat, i cinc artesans del territori que donen sortida a un mató que, en els últims anys, ha guanyat reconeixement entre la població local i projecció internacional.
Oscar Bayona
El mató de Montserrat és un dels productes làctics més antics de Catalunya que persisteix de la mà dels productors del territori que continuen practicant l'art d'amatonar la llet. La tradició es remunta al segle XIX, quan les pageses de l'entorn del massís elaboraven el mató de forma artesanal i el traginaven muntanya amunt amb animals de bast per vendre'l a la basílica. Més d'un segle després, la història continua amb set cases matonaires que mantenen viu el mercat de Montserrat, i cinc artesans del territori que donen sortida a un mató que, en els últims anys, ha guanyat reconeixement entre la població local i projecció internacional.
Oscar Bayona
El mató de Montserrat és un dels productes làctics més antics de Catalunya que persisteix de la mà dels productors del territori que continuen practicant l'art d'amatonar la llet. La tradició es remunta al segle XIX, quan les pageses de l'entorn del massís elaboraven el mató de forma artesanal i el traginaven muntanya amunt amb animals de bast per vendre'l a la basílica. Més d'un segle després, la història continua amb set cases matonaires que mantenen viu el mercat de Montserrat, i cinc artesans del territori que donen sortida a un mató que, en els últims anys, ha guanyat reconeixement entre la població local i projecció internacional.
Oscar Bayona
El mató de Montserrat és un dels productes làctics més antics de Catalunya que persisteix de la mà dels productors del territori que continuen practicant l'art d'amatonar la llet. La tradició es remunta al segle XIX, quan les pageses de l'entorn del massís elaboraven el mató de forma artesanal i el traginaven muntanya amunt amb animals de bast per vendre'l a la basílica. Més d'un segle després, la història continua amb set cases matonaires que mantenen viu el mercat de Montserrat, i cinc artesans del territori que donen sortida a un mató que, en els últims anys, ha guanyat reconeixement entre la població local i projecció internacional.
Oscar Bayona
El mató de Montserrat és un dels productes làctics més antics de Catalunya que persisteix de la mà dels productors del territori que continuen practicant l'art d'amatonar la llet. La tradició es remunta al segle XIX, quan les pageses de l'entorn del massís elaboraven el mató de forma artesanal i el traginaven muntanya amunt amb animals de bast per vendre'l a la basílica. Més d'un segle després, la història continua amb set cases matonaires que mantenen viu el mercat de Montserrat, i cinc artesans del territori que donen sortida a un mató que, en els últims anys, ha guanyat reconeixement entre la població local i projecció internacional.
Oscar Bayona
El mató de Montserrat és un dels productes làctics més antics de Catalunya que persisteix de la mà dels productors del territori que continuen practicant l'art d'amatonar la llet. La tradició es remunta al segle XIX, quan les pageses de l'entorn del massís elaboraven el mató de forma artesanal i el traginaven muntanya amunt amb animals de bast per vendre'l a la basílica. Més d'un segle després, la història continua amb set cases matonaires que mantenen viu el mercat de Montserrat, i cinc artesans del territori que donen sortida a un mató que, en els últims anys, ha guanyat reconeixement entre la població local i projecció internacional.
Oscar Bayona
El mató de Montserrat és un dels productes làctics més antics de Catalunya que persisteix de la mà dels productors del territori que continuen practicant l'art d'amatonar la llet. La tradició es remunta al segle XIX, quan les pageses de l'entorn del massís elaboraven el mató de forma artesanal i el traginaven muntanya amunt amb animals de bast per vendre'l a la basílica. Més d'un segle després, la història continua amb set cases matonaires que mantenen viu el mercat de Montserrat, i cinc artesans del territori que donen sortida a un mató que, en els últims anys, ha guanyat reconeixement entre la població local i projecció internacional.
Oscar Bayona
El mató de Montserrat és un dels productes làctics més antics de Catalunya que persisteix de la mà dels productors del territori que continuen practicant l'art d'amatonar la llet. La tradició es remunta al segle XIX, quan les pageses de l'entorn del massís elaboraven el mató de forma artesanal i el traginaven muntanya amunt amb animals de bast per vendre'l a la basílica. Més d'un segle després, la història continua amb set cases matonaires que mantenen viu el mercat de Montserrat, i cinc artesans del territori que donen sortida a un mató que, en els últims anys, ha guanyat reconeixement entre la població local i projecció internacional.
Oscar Bayona
El mató de Montserrat és un dels productes làctics més antics de Catalunya que persisteix de la mà dels productors del territori que continuen practicant l'art d'amatonar la llet. La tradició es remunta al segle XIX, quan les pageses de l'entorn del massís elaboraven el mató de forma artesanal i el traginaven muntanya amunt amb animals de bast per vendre'l a la basílica. Més d'un segle després, la història continua amb set cases matonaires que mantenen viu el mercat de Montserrat, i cinc artesans del territori que donen sortida a un mató que, en els últims anys, ha guanyat reconeixement entre la població local i projecció internacional.
Oscar Bayona
El mató de Montserrat és un dels productes làctics més antics de Catalunya que persisteix de la mà dels productors del territori que continuen practicant l'art d'amatonar la llet. La tradició es remunta al segle XIX, quan les pageses de l'entorn del massís elaboraven el mató de forma artesanal i el traginaven muntanya amunt amb animals de bast per vendre'l a la basílica. Més d'un segle després, la història continua amb set cases matonaires que mantenen viu el mercat de Montserrat, i cinc artesans del territori que donen sortida a un mató que, en els últims anys, ha guanyat reconeixement entre la població local i projecció internacional.
Oscar Bayona
El mató de Montserrat és un dels productes làctics més antics de Catalunya que persisteix de la mà dels productors del territori que continuen practicant l'art d'amatonar la llet. La tradició es remunta al segle XIX, quan les pageses de l'entorn del massís elaboraven el mató de forma artesanal i el traginaven muntanya amunt amb animals de bast per vendre'l a la basílica. Més d'un segle després, la història continua amb set cases matonaires que mantenen viu el mercat de Montserrat, i cinc artesans del territori que donen sortida a un mató que, en els últims anys, ha guanyat reconeixement entre la població local i projecció internacional.
Oscar Bayona
El mató de Montserrat és un dels productes làctics més antics de Catalunya que persisteix de la mà dels productors del territori que continuen practicant l'art d'amatonar la llet. La tradició es remunta al segle XIX, quan les pageses de l'entorn del massís elaboraven el mató de forma artesanal i el traginaven muntanya amunt amb animals de bast per vendre'l a la basílica. Més d'un segle després, la història continua amb set cases matonaires que mantenen viu el mercat de Montserrat, i cinc artesans del territori que donen sortida a un mató que, en els últims anys, ha guanyat reconeixement entre la població local i projecció internacional.
Oscar Bayona
El mató de Montserrat és un dels productes làctics més antics de Catalunya que persisteix de la mà dels productors del territori que continuen practicant l'art d'amatonar la llet. La tradició es remunta al segle XIX, quan les pageses de l'entorn del massís elaboraven el mató de forma artesanal i el traginaven muntanya amunt amb animals de bast per vendre'l a la basílica. Més d'un segle després, la història continua amb set cases matonaires que mantenen viu el mercat de Montserrat, i cinc artesans del territori que donen sortida a un mató que, en els últims anys, ha guanyat reconeixement entre la població local i projecció internacional.
Oscar Bayona
El mató de Montserrat és un dels productes làctics més antics de Catalunya que persisteix de la mà dels productors del territori que continuen practicant l'art d'amatonar la llet. La tradició es remunta al segle XIX, quan les pageses de l'entorn del massís elaboraven el mató de forma artesanal i el traginaven muntanya amunt amb animals de bast per vendre'l a la basílica. Més d'un segle després, la història continua amb set cases matonaires que mantenen viu el mercat de Montserrat, i cinc artesans del territori que donen sortida a un mató que, en els últims anys, ha guanyat reconeixement entre la població local i projecció internacional.
Oscar Bayona
El mató de Montserrat és un dels productes làctics més antics de Catalunya que persisteix de la mà dels productors del territori que continuen practicant l'art d'amatonar la llet. La tradició es remunta al segle XIX, quan les pageses de l'entorn del massís elaboraven el mató de forma artesanal i el traginaven muntanya amunt amb animals de bast per vendre'l a la basílica. Més d'un segle després, la història continua amb set cases matonaires que mantenen viu el mercat de Montserrat, i cinc artesans del territori que donen sortida a un mató que, en els últims anys, ha guanyat reconeixement entre la població local i projecció internacional.
Oscar Bayona
El mató de Montserrat és un dels productes làctics més antics de Catalunya que persisteix de la mà dels productors del territori que continuen practicant l'art d'amatonar la llet. La tradició es remunta al segle XIX, quan les pageses de l'entorn del massís elaboraven el mató de forma artesanal i el traginaven muntanya amunt amb animals de bast per vendre'l a la basílica. Més d'un segle després, la història continua amb set cases matonaires que mantenen viu el mercat de Montserrat, i cinc artesans del territori que donen sortida a un mató que, en els últims anys, ha guanyat reconeixement entre la població local i projecció internacional.
Oscar Bayona
El mató de Montserrat és un dels productes làctics més antics de Catalunya que persisteix de la mà dels productors del territori que continuen practicant l'art d'amatonar la llet. La tradició es remunta al segle XIX, quan les pageses de l'entorn del massís elaboraven el mató de forma artesanal i el traginaven muntanya amunt amb animals de bast per vendre'l a la basílica. Més d'un segle després, la història continua amb set cases matonaires que mantenen viu el mercat de Montserrat, i cinc artesans del territori que donen sortida a un mató que, en els últims anys, ha guanyat reconeixement entre la població local i projecció internacional.
Notícia guardada al teu perfil
Veure notícies guardadesEl mató de Montserrat és un dels productes làctics més antics de Catalunya que persisteix de la mà dels productors del territori que continuen practicant l'art d'amatonar la llet. La tradició es remunta al segle XIX, quan les pageses de l'entorn del massís elaboraven el mató de forma artesanal i el traginaven muntanya amunt amb animals de bast per vendre'l a la basílica. Més d'un segle després, la història continua amb set cases matonaires que mantenen viu el mercat de Montserrat, i cinc artesans del territori que donen sortida a un mató que, en els últims anys, ha guanyat reconeixement entre la població local i projecció internacional.